To Σάββατο πεζοπορούμε στην υπέροχη πεδινή και ορεινή διαδρομή Βακόνι- Αλαδινού-Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Λιβάδια !

To Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 πεζοπορούμε στην υπέροχη πεδινή και ορεινή διαδρομή Βακόνι- Αλαδινού-Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Λιβάδια !

  • Καταπράσινη διαδρομή στην όμορφη οροσειρά του Γερακώνα. Οι όμορφες θέες προς την κοιλάδα της Μεσαριάς, οι ρεματιές και οι δασικές συστάδες, οι γραφικοί οικισμοί του Βραχνού, των Φαλίκων, του Αλαδινού, το Σπήλαιο «Φόρος» και το τοξωτό γεφύρι του Αλαδινού με τις πολυάριθμες πηγές, μόλις μερικά από τα θέλγητρα.
  • Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη, Απόσταση : περίπου 8km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

  • Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΏΡΑ: 10.00 το πρωί

ΛΗΞΗ : 15.30

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή πρωί  στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/!

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ

ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/  

Print Friendly, PDF & Email