Πεζοπορία και σιωπή…

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, συγκεντρωθήκαμε 23 άτομα από Χώρα, Λάμυρα, Στενιές, Κατακαλαίους, Άνω Γαύριο, Φελλό και Απροβάτου.

Με πουλμανάκι του ΚΤΕΛ μεταβήκαμε στη Μονή Παναχράντου, η οποία δυστυχώς ήταν κλειστή. Κατηφορίσαμε το καταπληκτικό λίθινο μονοπάτι με αρίθμιση 1, περνώντας από τον εγκαταλελειμένο οικισμό του Πετριά και στρίβωντας το παρακλάδι 17a που οδηγεί στον ποταμό των Λειβαδίων.

Ύστερα από μικροπεριπέτειες και αρκετή ζέστη είναι αλήθεια, φτάσαμε στο φιλόξενο κτήμα: «Λιόκιτρα», της Αθηνάς Κυρτάτα και του Σάκη Αντωνόπουλου, όπου πραγματοποιήθηκε η άσκηση διαλογισμού και για μια φορά ακόμα μας περίμενε φιλόξενο κέρασμα από τα χέρια της Αθηνάς και του Σάκη.

Από τους συμμετέχοντες, συγκεντρώθηκε το ποσό των 80 ευρω που θα διατεθεί στη συντήρηση των διαδρομών 1 (από Πανάχραντο μέχρι 17a) και 17a

Ευχαριστούμε θερμά την Μαριέλλα Μαρκιανού – Σπηλιοπούλου, δασκάλα yoga και παιδαγωγικής της αντίληψης, την Αθηνά Κυρτάτα και τον Σάκη Αντωνόπουλο για την ζεστή φιλοξενία στο κτήμα «Λιόκιτρα», καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την καλή τους διάθεση και παρέα.

Print Friendly, PDF & Email