ΕΠΙΤΟΠΟΥ/EPITOPOU 2014

ΕΠΙΤΟΠΟΥ/EPITOPOU 2014

 Εγκαταλελειμμένα θρανία και καρέκλες δημοτικών σχολείων των χωριών, χρησιμοποιημένα οικοδομικά υλικά, πέτρες απο ερειπωμένες οικοδομές, πευκοβελλόνες πριν την καύση, και ασβέστης.

Ευτελή υλικά και άχρηστα αντικέιμενα, υλικά χωρίς εμπορική η αισθητική αξία, στοιβαγμένα η πεταγμένα, ορατά σε πολλά σημεία του νησιού, θα χρησιμοποιηθούν εφέτος απο τους πέντε καλλιτέχνες του ΕΠΙΤΟΠΟΥ 2014 για να στηθούν οι πολυδιάστατες εγκαταστάσεις στην γνωστή διαδρομή του χωριού Λειβάδια.

Και βεβαίως, η συμμετοχή των παιδιών του δημοτικού σχολείου Άνδρου, τα οποία καλούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά να συμμετέχουν προσφέροντας το υλικό που θα είναι φράσεις διαλεγμένες απο το αγαπημένο τους βιβλίο, για να δημιουργηθεί μια διαδραστική επέμβαση την ημέρα των εγκαινίων.

H δεύτερη έκδοση ΕΠΙΤΟΠΟΥ/EPITOPOU 2014έχει ήδη ξεκινήσει.

Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολή γιατί βρισκόμαστε χωρίς βασικό χορηγό αλλά δεν θελήσαμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να προσφύγουμε στην χρηματοδότηση του εγχειρήματος, μέσω μικρών εθελοντικών εισφορών και ζητάμε την υποστήριξη των φίλων του ΕΠΙΤΟΠΟΥ σε Ελλάδα και Γαλλία.

Μπορείται  όλοι να γίνετε όλοι χορηγοί του ΕΠΙΤΟΠΟΥ απο 10 € και πάνω, στο λογαριασμό που ανοίξαμε σε ιστοσελίδα σε γαλλικά και αγγλικά :

http://www.kisskissbankbank.com/en/projects/pitopou-2014

  • Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν περισσότερο απο 20 € οι καλλιτέχνεςπροσφέρουν μια σειρά σχεδίων που θα κάνουν στην Άνδρο ειδικά για το  ΕΠΙΤΟΠΟΥ14 ( συνημμένη αναλυτική λίστα των ανταποδόσεων).
  • Ολα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθουν για έξοδα οργάνωσης, μεταφοράς, διακίνησης και υλικών που θα έχουν οι καλλιτέχνες στον νησί. Αναλυτική λίστα των βασικών εξόδων στη ιστοσελίδα και στο www.epitopou.com

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων

Εκ μέρους των καλλιτεχών και της επιμελήτριας Εύα Τουρτόγλου–Bony

EΠITOΠOΥ :Εναλλακτική πρόταση που περιλαμβάνει διαδρομή εφήμερων έργων in situ, συναντήσεις μεταξύ καλλιτεχνών και κατοίκων και προβολές στην Κινηματογραφική Λέσχη Ανδρου.

ΠΟΤΕ : από 12-07 εως 31-08-2014

ΠΟΥ : Περιφέρεια χωριού Λειβαδίων , Νήσος Άνδρος , Κυκλάδες

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ  :Eύα Τουρτόγλου–BONY , Mάρθα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , Απόστολος ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ,

SéverineHUBARD , PaulSοuviron

ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ: Τατιάνα May Καλλέργη

www.epitopou.com

Print Friendly, PDF & Email