Αφιέρωμα σε Άνδρο & Τήνο σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας του Βελγίου

Τα καθαρά, σηματοδοτημένα μονοπάτια προβάλλουν το νησί μας !

Στο περιοδικό lifestyle ευρείας κυκλοφορίας  Knack Weekend του Βελγίου φιλοξενήθηκε αφιέρωμα για την Άνδρο και την Τήνο τον Μάρτιο του 2016.

Όλα ξεκίνησαν από συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό γραφείο που φέρνει επισκέπτες στην Άνδρο για πεζοπορία και γνώρισε τη προσπάθεια  μας ύστερα από το εκτεταμένο έργο φροντίδας και σημάνσεων των μονοπατιών της Άνδρου. Μας ζήτησαν να κατατοπίσουμε και να συνοδεύσουμε δημοσιογράφο και φωτογράφο που ήρθαν στην Άνδρο αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Αποτέλεσμα του ταξιδιού αυτού το 4σέλιδο αφιέρωμα που μπορείτε να δείτε είτε σε αρχείο φωτογραφίας παραπάνω, είτε σε pdf στο σύνδεσμο εδώ https://www.androsroutes.gr/wp-content/uploads/2017/02/andros-tinos-zuiderhuis.pdf

To  περιοδικό Knack Weekend εκδίδεται στα φλαμανδικά σε εβδομαδιαία βάση, επανεκδίδεται 8 φορές το χρόνο σε συγκεντρωτικούς πολυτελείς τόμους. Η έκδοση συνολικά αγγίζει ένα κοινό 115 χιλιάδων ανθρώπων που κατά το 91% είναι συνδρομητές.

Η δημοσιότητα έρχεται με το έργο…η φροντίδα των πόρων της Άνδρου είναι η δυνατότερη τουριστική προβολή ! Η φροντίδα κινητοποιεί δημοσιότητα και επισκεψιμότητα…

Print Friendly, PDF & Email