Andros Routes στην έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο

Το εγχείρημα Andros Routes εκπροσωπήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση World Travel Market του 2017 στο Λονδίνο.
Μαζί με εκπροσώπους από τοπικές επιχειρήσεις της Άνδρου ο Richard Gillespie, εθελοντής- πρεσβευτής της προσπάθειας Andros Routes στη Μεγάλη Βρεττανία, πλαισίωσε το περίπτερο της Άνδρου στο εκθεσιακό κέντρο Excel στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2017. Δείτε τις εντυπώσεις του Richard :

Η έκθεση αυτή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες του χρόνου με συμμετοχές επαγγελματιών του τουρισμού που ξεπερνούν τις  51,000 , δίνοντας έτσι στην Άνδρο και το εγχείρημα Andros Routes σημαντική παγκόσμια προβολή.
Στην έκθεση μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε εκπροσώπους ταξιδιωτικών οργανισμών που ενδιαφέρθηκαν για την Άνδρο ως προορισμό, καθώς και ταξιδιωτικούς συγγραφείς, δημοσιογράφους και bloggers που αντιμετώπισαν με μεγάλο ενδιαφέρον το εγχείρημα Andros Routes αλλά και την Άνδρο ως προορισμό για πεζοπορία και μάλιστα ως κάτι το ξεχωριστό σε σχέση με τους συνήθεις Ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς, κάτι για το ποίο θα άξιζε να γράψουν !
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης συζητήσαμε με αρκετούς επαγγελματίες του τουρισμού από πολλές διαφορετικές περιοχές της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας και της Γερμανίας ενώ είχαμε και μια σύντομη επίσκεψη και γνωριμία με την Ελληνίδα Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Το επόμενο μας βήμα είναι η περαιτέρω επαφή με τους ανθρώπους που γνωρίσαμε ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας να γνωρίσουμε σε περισσότερους διεθνείς περιπατητές την υπέροχη φύση και τη φιλοξενία των ανθρώπων της Άνδρου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτρη Πασχαλίδη και στην ομάδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την οργάνωση της συμμετοχή μας και για την ιδιαίτερα ελκυστική μορφή του περιπτέρου που αναμφίβολα τραβούσε τη ματιά των επισκεπτών… !

Print Friendly, PDF & Email