Πανευρωπαϊκή προβολή της πιστοποιημένης διαδρομής «Andros Route» : σε ενιαίο φυλλάδιο με τις πιστοποιημένες διαδρομές της Ευρώπης !

 

Πανευρωπαϊκή προβολή της πιστοποιημένης διαδρομής «Andros Route» : σε ενιαίο φυλλάδιο με τις πιστοποιημένες διαδρομές της Ευρώπης !

Σε  λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου του 2018 κλείνει η 3η χρονιά πιστοποίησης της ενιαίας πεζοπορικής διαδρομής 100 km “Andros Route” της Άνδρου με το σήμα ποιότητας “Leading Quality Trails-Best of Europe”, που διαχειρίζεται η Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπορίας (European Ramblers Association). Καθιερωμένη πια η έκδοση ενιαίου φυλλαδίου όλων των πιστοποιημένων διαδρομών που ανήκουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια των Leading Quality Trails-Best of Europe, προκειμένου για την κοινή προβολή των περιοχών.

Το φετινό φυλλάδιο (2018), δίγλωσσο όπως και πέρσι (αγγλικά και γερμανικά) μεγαλύτερο σε διάσταση και πολυτελέστερο, φιλοξένησε την Άνδρο με ανανεωμένα κείμενα και φωτογραφικό υλικό. Το φυλλάδιο κυκλοφόρησε τέλη Απριλίου του 2018.

Η προβολή της πιστοποιημένης διαδρομής και της Άνδρου, όπως και κάθε περιοχής που συμμετέχει στο φυλλάδιο  είναι μεγάλη και πολλαπλασιαστική καθώς το φυλλάδιο διακινείται και προωθείται σε κάθε τουριστική έκθεση και προωθητική ενέργεια καθενός από τους 15 εταίρους. Μόνο από την πλευρά της Γερμανίας για φέτος το φυλλάδιο θα διανεμηθεί ένθετο στον φετινό ετήσιο οδηγό της Γερμανικής Πεζοπορικής Ομοσπονδίας, περιοδική έκδοση που λαμβάνουν 17.000 συνδρομητές, 6.000 μέλη και διανέμεται ευρέως στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Γερμανίας.

Όσοι επαγγελματίες σχεδιάζουν προωθητικές ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν κάποιο αριθμό αντιτύπων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@androsroutes.gr .

Ποσότητα φυλλαδίων θα παρασχεθεί στον Δήμο Άνδρου ώστε να γίνει χρήση τους στις επόμενες τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετάσχει ο Δήμος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ulli Sthalman, Richard Gillespie, Αχιλλέα Κλεισούρα για τη βοήθεια τους στη σύνταξη και μετάφραση του κειμένου.

Print Friendly, PDF & Email