Το 5ο κατά σειρά ταξίδι εθελοντικής εργασίας Ολλανδών στην Άνδρο για τη στήριξη του έργου φροντίδας των μονοπατιών ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και θα διαρκέσει και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Η 12 μελής ομάδα Ολλανδών που ταξιδεύουν και θα διαμείνουν με δικά τους έξοδα από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Άνδρο, θα εργαστεί σε διαφορετικές περιοχές του νησιού στην βόρεια, κεντρική και νότια πλευρά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από εργασία στα μονοπάτια, επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, συναντήσεις με τους συλλόγους, γνωριμία με την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα.

Η μεταφορά των εθελοντών θα γίνει με πουλμανάκι του Δήμου ενώ η αμοιβή του οδηγού θα καλυφθεί από το ταξιδιωτικό πακέτο των εθελοντών, δηλαδή από τους ίδιους.

Θυμίζουμε πως τα ταξίδια αυτά αποτελούν προϊόν των τελευταίων ετών συνεργασίας του φορέα μας και του ταξιδιωτικού οργανισμού SNP και φέρουν πολλαπλές αξίες για την Άνδρο :

– βοηθούν στη φροντίδα των μονοπατιών στην έναρξη της πεζοπορικής περιόδου της άνοιξης όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες

– περιλαμβάνουν ουσιαστική πολιτισμική ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων του Ευρωπαϊκού βορρά και νότου

– συνεισφέρουν στη προβολή της Άνδρου σε δημιουργικούς και κοινωφελείς άξονες

Όσοι ενδιαφέρονται να τους γνωρίσουν τους φίλους Ολλανδούς ή/και να προσφέρουν μπορούν να απευθυνθούν στο info@androsroutes.gr και στο τηλέφωνο 0030 6977 334334

Δείτε το video από την επίσκεψη του προηγουμένου γκρουπ, τις ομορφιές της Άνδρου και των ανθρώπων της και τις εντυπώσεις των εθελοντών.

Print Friendly, PDF & Email