Στην πεζοπορία φροντίδας στις κατάφυτες Μένητες με τον Σύλλογο Μενήτων !

Φωτογραφίες : Λαμπριάδου Μαρία, Άννα Βούλγαρη, Gerard Kramer, Αγγελική Στρατή

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε την πρώτη φθινοπωρινή μας πεζοπορία φροντίδας και την 6η σε σειρά για 2020 ! Οι γνώριμοι σε όλους μας πλέον περιορισμοί εξαιτίας του κορωνοϊού μας είχαν αναγκάσει να σταματήσουμε τις υπέροχες αυτές εξορμήσεις από τον περασμένο Μάρτιο.

Για να δούμε λοιπόν τι έγινε την περασμένη Κυριακή…

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός, ηλιοφάνεια με αραιή νέφωση, ήπιες θερμοκρασίες και μεγάλη παρέα ! Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεπέρασαν τα 50 άτομα που θέσαμε ως όριο και αναγκαστήκαμε με λύπη να αφήσουμε κόσμο εκτός…

Οι οικοδέσποινες μας από τον Σύλλογο Μενήτων μας περίμεναν στο κατάφυτο χωριό τους και αφού μοιραστήκαμε σε 2 ομάδες ξεκινήσαμε την πεζοπορία, διαγράφοντας αντίθετα η μία από την άλλη τη φορά της κυκλικής διαδρομής.

Στο διάβα μας πραγματοποιήσαμε αρκετές στάσεις προκειμένου να μάθουμε από τις οδηγούς μας περισσότερα για την πλούσια ιστορία και την υπέροχη φύση του χωριού τους, αλλά και για να καθαρίσουμε κατά τόπους αυξημένη βλάστηση και να μαζέψουμε σκουπίδια.

Η διαδρομή μας ολοκληρώθηκε στη στέγη του Συλλόγου Μενήτων όπου μας προσφέρθηκε σπιτική λεμονάδα και πεντανόστιμα γλυκά.

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τις γυναίκες του Συλλόγου Μενήτων για τη φιλοξενία τους. Ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν μπορέσαμε να δεχθούμε και ανανεώνουμε το rendez-vous μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου 2020 !

Print Friendly, PDF & Email