6η πεζοπορία φροντίδας στη διαδρομή 18 Βακόνι-Αλαδινού-Φάλικα-Πετριά-Προφήτη Δανιήλ-Βραχνού-Λιβάδια !

Εκτάκτως πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 την 6η πεζοπορία φροντίδας των μονοπατιών της Άνδρου, χωρίς ανακοίνωση αλλά καλώντας τηλεφωνικά τους σταθερούς συμμετέχοντες σε αυτές τις εξορμήσεις μας, καθώς η συνεχώς μεταβαλλόμενη πρόβλεψη δεν μας επέτρεψε έγκαιρη ανακοίνωση.

14 λοιπόν άτομα από Άνω Γαύριο, Μπατσί, Απροβάτου, Μεσαθούρι, Στενιές, Χώρα, Υψηλού, και Κατακαλαίους μαζευτήκαμε το πρωί του Σαββάτου στο Βακόνι και περπατήσαμε τη διαδρομή 18 από Βακόνι-Αλαδινού-Φάλικα-Πετρηά-Προφήτη Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι. Πρόκειται για μια απαιτητική διαδρομή που τους τελευταίους μήνες σημάναμε πλήρως, τόσο με μικρά πινακιδάκια με αριθμό 18 όσο και με ξύλινες πινακίδες, με τη βοήθεια εθελοντών μας και αξιοποιώντας υλικά και εργατικά χέρια που μας παραχωρήθηκαν από τους χορηγούς μας

 Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας-φροντίδας καθαρίσαμε κατά τόπους αυξημένη βλάστηση, τοποθετήσαμε πεσμένες πέτρες στις ξηρολιθιές, μαζέψαμε πολλά σκουπίδια και συμπληρώσαμε τη  μικρή σήμανση σε σημεία που υπήρχε ανάγκη ενίσχυσης.

 Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και γεμάτη χρώματα και η παρέα κεφάτη και πολύ εργατική για μια φορά ακόμη καθώς μια πεζοπορία που κανονικά θα διαρκούσε 3-3,5 ώρες διήρκησε 7 ώρες !

 Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν και σύντομα θα βγει ανακοίνωση της 7ης πεζοπορίας φροντίδας των αγαπημένων μας μονοπατιών!

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση