Βοήθησε το εγχείρημα Andros Routes να φτάσει πιο κοντά στους στόχους του!

Αγόρασε χρηστικά αντικείμενα και είδη ρουχισμού με το σήμα /σύμβολο Andros Routes

Αν θέλεις να βοηθήσεις στην προστασία και ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου μέσα από τη φροντίδα των μονοπατιών, αγόρασε κάτι που θα σου είναι χρήσιμο, κάτι που θα το χρησιμοποιείς καθημερινά π.χ. μια κούπα για τον καφέ, μια πάνινη τσάντα για τα ψώνια, ή διάλεξε κάτι σαν ενθύμιο που θα σε ταξιδεύει νοερά πάλι πίσω στο νησί! 

👉 Διάλεξε το αντικείμενο που σου ταιριάζει, γράψε τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παραλαβής και τηλέφωνο) στο membership@androsroutes.gr  και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου!

👉 Θέλεις να βοηθήσεις την προσπάθεια Andros Routes; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, διάλεξε κάποιον εδώ: 🌐 https://www.androsroutes.gr/el/simmetoxi/

Το εγχείρημα Andros Routes λειτουργεί υπό τη σκέπη του μη κερδοσκοπικού φορέα Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου, στο πλαίσιο των καταστατικών του σκοπών για την μετουσίωση έρευνας, σε δράσεις για την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος και πολιτισμού της Άνδρου. 

Μεταξύ άλλων δραστηριότητες μας είναι η καταγραφή, καθαρισμός, σήμανση και διαρκής συντήρηση των μονοπατιών της Άνδρου, η καταγραφή προφορικής ιστορίας, μονοπατιών, τοπωνυμίων καθώς και η προβολή της Άνδρου ως φυσιολατρικού-πεζοπορικού προορισμού. 

Το έργο μας βασίζεται στους εθελοντές μας, στις δωρεές υποστηρικτών, φίλων και τις πωλήσεις χρηστικών αντικειμένων που έχουν σχέση με την πεζοπορία και όχι μόνο. 

Τα έσοδα μας και οι χορηγίες σε είδος ή σε χρήματα, γίνονται σήματα, κόλλες, ξύλινες πινακίδες, βερνίκια, μεροκάματα εργατών, εργαλεία κ.ά. διαμορφώνοντας την Ευρωπαϊκά αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη υποδομή πεζοπορίας που σήμερα η Άνδρος διαθέτει!

Καπέλα για τον ήλιο

👒 Πάνινο ορειβατικό καπέλο με μεγάλο γείσο για σίγουρη προστασία από τον ήλιο, καλύπτει πρόσωπο, λαιμό, ώμους, έχει κορδόνι για τον αέρα, διπλωμένο χωράει σε όλα τα σακίδια, τσάντες. 🔖 Τιμή / τεμάχιο 16€ (+ταχυδρομικά)

👒 Πάνινο ορειβατικό καπέλο Adventure σε 2 χρώματα μπεζ/χακί και λαδί. 2 μεγεθη: S/M και L/XL 🔖 Τιμή / τεμάχιο 13.5€ (+ταχυδρομικά)

👒 Πετροπλυμένο τζιν, χρώματα (μπεζ/γκρι), 2 μεγέθη: S/M και L/XL 🔖 Τιμή / τεμάχιο 20€ (+ταχυδρομικά)

🏈 Jockey one size, χρώμα μπεζ. 🔖 Τιμή / τεμάχιο 9.50€ (+ταχυδρομικά)

Κούπες – Κύπελλα – Θερμός – φαγοδοχείο (lunch box)

Κούπα από μπαμπού, από πορσελάνη, από αλουμίνιο. 🔖 Τιμές / τεμάχιο  μπαμπού 6€ (+ταχυδρομικά) πορσελάνη 7€ (+ταχυδρομικά), inox 12€ (+ταχυδρομικά) Φαγοδοχείο inox (lunch box) 16 € (+ταχυδρομικά), θερμός inox 15 € (+ταχυδρομικά).

Υφασμάτινες τσάντες

Διάλεξε οικολογικές υφασμάτινες τσάντες  πολλαπλών χρήσεων και κάνε με άνεση και στιλ τα ψώνια σου. Χρώματα: Μαύρο/εκρού. 🔖 Τιμή / τεμάχιο 5€ (+ταχυδρομικά)

Οικολογικά Στυλό Μολύβια

Οικολογικά στυλό διαρκείας και μολύβια. 🔖 Τιμή / τεμάχιο το στυλό 2,50€ και το μολύβι 1,50€ (+ταχυδρομικά)

Πετσέτες για τη θάλασσα

Πετσέτα για τη θάλασσα 14€, θερμός 15€, τσάντα 5€

🛑 Για να τα αποκτήσεις στείλε μήνυμα στο:  membership@androsroutes.gr γράψε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν μείνεις Άνδρο μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από κάποιο σημείο κατόπιν συνεννόησης. Κάθε αγορά στηρίζει το έργο του Andros Routes.

Print Friendly, PDF & Email