Ολοκλήρωση «μικρής» σήμανσης διαδρομών 11 & 16

 

Στις 20 Μαϊου 2015 με τη βοήθεια των εθελοντών μας Δημήτρη Μπόθου και Βασίλη Δαμιανού ολοκληρώσαμε τη «μικρή» σήμανση των διαδρομών 11 από Άρνη-Άνω Κατάκοιλο-Κατάκοιλο-Μπατσί και 16 από Άνω Άγιο Πέτρο-Μονή Αγίας-Μπατσί γεφυρώνοντας αυτές τις 2 διαδρομές με την τοποθέτηση μικρών σημάτων μέσα στον οικισμό του Μπατσίου.

Αναλυτικότερα τοποθετήσαμε περίπου 16 σήματα νο 16 και 15 σήματα νο 11 συνεχίζοντας τη διαδρομή 16 από τον Άγιο Φίλιππα έως το παραθαλάσσιο parking του Μπατσίου -προτείνοντας στους περιπατητές τη χρήση της παράκτιας διαδρομής επί του ξύλινου deck- κι αντίστοιχα τη διαδρομή 11 από τον κεντρικό δρόμο του Μπατσίου στη βόρεια είσοδο επίσης προς το παραθαλάσσιο parking. Τις επόμενες μέρες θα τοποθετήσουμε και ξύλινες πινακίδες στο σημείο, που οι δύο διαδρομές γεφυρώθηκαν διευκολύνοντας τους περιπατητές.

Ευχαριστούμε θερμά την Kouros για την παροχή των υλικών, την τοπική κοινότητα για τη συνεργασία, όλους τους κατοίκους του οικισμού που μας επέτρεψαν την τοποθέτηση σημάτων στους τοίχους τους και κυρίως τους εθελοντές μας, που γενναιόδωρα αφιέρωσαν στην εργασία αυτή το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους!

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση