Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για τοπικούς παραγωγούς και πωλητές τοπικών προϊόντων της Άνδρου!

Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, από τις 9.00 έως τις 18.00

Παράγετε ή εμπορεύεστε προϊόντα Άνδρου;
Τυριά, κρέας, γεωργικά, μέλι, κρασί, γλυκά ή κάτι άλλο;
Αν ναι τότε το 2ήμερο αυτό εργαστήρι είναι για εσάς!

Πως μπορούμε να δώσουμε επιπλέον αξία στα Προϊόντα της Άνδρου;

Προβάλλοντας τα, σε σχέση με την υλική και αύλη κληρονομιά του νησιού μας και συνδέοντας τα με την εμεπιρία του επισκέπτη

Αξιοποιώντας τη μέθοδο της ερμηνείας μπορούμε:
● να δώσουμε επιπλέον αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
● να τα συνδέσουμε με την υλική και άυλη κληρονομιά της Άνδρου
● να προβάλουμε προφορικά και γραπτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
● να συνδέσουμε την προβολή τους, με την ευρύτερη εμπειρία του επισκέπτη

Ένα 2ήμερο βιωματικό εργαστήρι. Μην το χάσετε!

Συνολική διάρκεια: 16 ώρες

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου, Andros Routes
Με την υποστήριξη του Υπουργ​είου Πολιτισμού & Αθλητισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο εδώ: https://docs.google.com/forms

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Print Friendly, PDF & Email