Δημήτρης Μπόθος

Είμαι ένας έξυπνος, όμορφος άνδρας και ο Βασίλης με ζηλεύει;) Είμαι ηγέτης!

Σπούδασα ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Αθήνα και ερχόμουν 3 μήνες κάθε χρόνο στο νησί, στο Μπατσί για να βοηθήσω τους γονείς μου να  διευθύνουν το ξενοδοχείο μας. Επειδή μου άρεσε πολύ, το 2008 αποφάσισα να έρθω και να εγκατασταθώ στην Άνδρο και είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Μου αρέσει να περπατώ στα μονοπάτια με το όμορφο σκυλί μου, την Χαρά και να βοηθώ στην συντήρησή τους και σε άλλα χρήσιμα έργα.

Σερφ, πεζοπορία, και Ροκ εν Ρολ!!!

Στην Αγγλία άρχισα ανώτατες σπουδές πάλι από την αρχή, σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός, έκανα διδακτορικό και δίδαξα μηχανολογία για 34 χρόνια. Την Άνδρο την επισκέπτομαι ταχτικά με την οικογένειά μου και και από το 2010 που πήρα σύνταξη μένω εδώ για μεγάλα διαστήματα.

Έχω δυό αγαπημένα χόμπυ, την Ανδριώτικη μουσική και το βουνίσιο τρέξιμο που το καλλιέργησα στην δεύτερή μου πατρίδα με σημαντικές επιδόσεις στις υπεραποστάσεις (βλέπε yiannistridimas). Από πολλά χρόνια έκανα μεγάλες μοναχικές διαδρομές στην Άνδρο ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της και από το 2012 ασχολούμαι συστηματικά με τα μονοπάτια και βοηθάω την Όλγα Καραγιάννη στην διερεύνηση και διάνοιξη των παλιών μονοπατιών του νησιού μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Yiannis_Tridimas

Print Friendly, PDF & Email