Δημήτρης Σπυρόπουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αν και μεγάλωσα στην πρωτεύουσα, πάντα η επιθυμία μου ήταν να ζήσω κοντά στη φύση. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος αλλά με την πρώτη ευκαιρία δραπέτευα από τον θόρυβο της πόλης για ν’ ασχοληθώ με διάφορα σπορ του βουνού και της θάλασσας. Η αγάπη για τη φύση κι η επιθυμία προσφοράς στους ανθρώπους με οδήγησαν να πιστοποιηθώ ως  Διασώστης  Βουνού ( μέλος ΕΟΔ) και Ναυαγοσώστης Ανοιχτής Θάλασσας.

Το 2010, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Εγκατασταθήκαμε στον Παρνασσό και δραστηριοποιηθήκαμε στον Τουρισμό Βουνού. Το 2019 μεταφερθήκαμε στο νησί της Άνδρου ως μόνιμοι κάτοικοι.  Συνεχίζουμε κι εξελίσσουμε την τουριστική , οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και  25 χρόνια.

Επιθυμία μου είναι η ανάπτυξη μορφών τουρισμού σε συνδιασμό  με την ανακάλυψη της  κρυμμένης φυσικής ομορφιάς της Άνδρου. Με ματιά βαθιά κι ουσιαστική, με αγάπη για το νησί , σε συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους, συντηρούμε τα παλιά μονοπάτια   με σκοπό να γεφυρώσουμε το παλιό με το καινούριο!

Print Friendly, PDF & Email