Βίκυ Βερναρδή

Μεγάλωσα στην Ανδρο όπου και από νωρίς είχα την ευκαιρία να ζήσω πολλές από τις ομορφιές της. Σε νεαρή ηλικία αγάπησα την θάλασσα απολαμβάνοντας με όλες μου τις αισθήσεις την αλμύρα και τις μυρωδιές της.

Σπούδασα Marketing και Βιομηχανική Λογιστική στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης. Επίσης φοίτησα στο ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκα σε εταιρείες όπως McCann Erickson ,Ολυμπιακή Αεροπορία στον λογιστικό και οικονομικό τομέα. Το 2006 αποφάσισα να δημιουργήσω κάτι δικό μου έτσι άνοιξα λογιστικό γραφείο στο Ηράκλειο Αττικής αλλά αναζητούσα πάντα ευκαιρίες ώστε να έρχομαι στην Ανδρο και να χαλαρώνω περπατώντας στα μονοπάτια .Τα τελευταία χρόνια έχω και την μεγάλη χαρά να προσφέρω εθελοντική εργασία.

Την Ανδρο όταν την περπατήσεις και την γνωρίσεις την αγαπάς ακόμα πιο πολύ. Έτσι συνέβη  και σ εμένα. Αυτό που έζησα έγινε η αιτία που με έκανε να θέλω να δώσω περισσότερο χρόνο σ αυτό το εξαιρετικό εγχείρημα του Andros Routes ώστε να μπορέσουν κι άλλοι να δουν και ν αγαπήσουν αυτή την υπέροχη πλευρά της Ανδρου.

Print Friendly, PDF & Email