Τοποθέτηση πινακίδων στις διαδρομές 10, 1, 7, 3, 5

 Το έργο μας για τη συντήρηση και ανάδειξη των μονοπατιών και μνημείων της Άνδρου συνεχίζεται. Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων που παρέχουν τα υλικά, εργατικά χέρια αλλά και εθελοντικά το χρόνο και την ενέργεια τους.

 Την Τετάρτη,  1η Απριλίου 2015 τοποθετήσαμε:

  •  7 πινακίδες και 1 ορθοστάτη στη διαδρομή 10 από Μεσαθούρι-Στραπουργιές-Ευρουσές ολοκληρώνοντας τη σήμανση με ξύλινες πινακίδες στη διαδρομή αυτή.

Υπενθυμίζουμε πως ενώ αρχικά το έργο σήμανσης με μικρά πινακιδάκια είχε ολοκληρωθεί, λόγω αποκολλήσεων από αγνώστους εκκρεμεί η εκ νέου σήμανση της. Εκκρεμεί επίσης και καθαρισμός φραγμένου για πολλά χρόνια τμήματος από τα Αποίκια στις Ευρουσές, που είναι προγραμματισμένος τις επόμενες ημέρες

  • 3 πινακίδες και 1 ορθοστάτη στη διαδρομή 1 η οποία επίσης ολοκληρώθηκε
  • 1 πινακίδα και 1 ορθοστάτη στη διαδρομή 7 η οποία επίσης ολοκληρώθηκε με εξαίρεση την αποξήλωση της πινακίδας, που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο της Ζαγοράς και η οποία σύντομα θα αποκατασταθεί

2 ορθοστάτες στη διαδρομή 3 από Χώρα-Όρμο Κορθίου και 2 ορθοστάτες στη διαδρομή  5 από Έξω Βουνί-Όρμο Κορθίου. Η σήμανση και καθαρισμοί και των δύο διαδρομών είναι σε εξέλιξη.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Polembros για την παροχή των εργατικών χεριών και Kouros για την παροχή των υλικών. Συνεχίζουμε…!

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση