Συνεργάτες-εθελοντές μας στην υπηρεσία της Άνδρου στο εξωτερικό !

 

Ο Gerard Kleijne, ο Richard Gillespie, η Ulli Sthalman, η Ιωάννα Κριεζή, ο Μύρων Δρακόπουλος, η Μαρίνα Σεϊτανίδη, βοήθησαν όλοι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για τη καλύτερη δυνατή προβολή της Άνδρου στο εξωτερικό.

Ο Gerard Kleijne, που τον γνωρίσαμε πέρσι την άνοιξη, ως επισκέπτη της Άνδρου για πεζοπορία, είναι συνταξιούχος marketier και έμπειρος ορειβάτης και θέλησε να βοηθήσει το εγχείρημα μας. Κάθε εβδομάδα επικοινωνούμε μέσω skype για να προγραμματίσουμε τις ανοιχτές μας δράσεις που στοχεύουν στη μέγιστη δυνατή και αποτελεσματική προβολή της Άνδρου στη χώρα του. Μας μετέφρασε την ιστοσελίδα στα ολλανδικά, μας βοήθησε να την αναδιαμορφώσουμε ώστε  να καταστεί  πιο χρήσιμη σε δυνητικούς επισκέπτες της Άνδρου, δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις σε blog για πεζοπορία στην Ολλανδία, προωθεί το βιβλίο και το χάρτη μας, μετέφρασε πλήθος κειμένων, δώρησε ποσό και διαχειρίστηκε google ads, στοχευμένες διαφημίσεις μέσω Google για την Άνδρο και τη πεζοπορία, δώρησε ποσό για καταχώρηση σε γερμανικό περιοδικό για πεζοπορία.

Ο Richard Gillespie, που διαθέτει σπίτι στη βόρεια Άνδρο, αγαπά το νησί και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Άνδρου και Αγγλίας. Διέθετε δική του εταιρεία που εξειδικευόταν σε λογισμικά και θέλησε να βοηθήσει το εγχείρημα μας. Συμμετέχει στην ομάδα εργασίας για τη προώθηση της Άνδρου ως πεζοπορικού προορισμού στη Μεγάλη Βρετανία και επίσης επικοινωνούμε όταν απουσιάζει από την Άνδρο μέσω skype δουλεύοντας στις ανοιχτές αντίστοιχες δράσεις. Αφού μας βοήθησε στην αναμόρφωση της ιστοσελίδας μας στα αγγλικά, διαχειρίζεται συστηματικά το λογαριασμό μας στο twitter και προωθεί την Άνδρο ως προορισμό για πεζοπορία σε μια εκτεταμένη λίστα πεζοπορικών οργανισμών της χώρας, πραγματοποιώντας ποικίλες επαφές. Για πρώτη φορά φέτος παραβρέθηκε για λογαριασμό μας, στο χώρο του περιπτέρου για την Άνδρο, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες (δείτε περισσότερα εδώ). Έχει αναλάβει την επίβλεψη 2 διαδρομών της Άνδρου ενώ βοήθησε και βοηθάει στη διοργάνωση των ταξιδιών εθελοντικής εργασίας Ολλανδών στην Άνδρο.

Η Ulli Sthalman, μόνιμος κάτοικος Άνδρου εδώ και 20 πλέον χρόνια, μας βοηθά συστηματικά στις μεταφράσεις στα γερμανικά κειμένων προωθητικών στα φυλλάδια μας αλλά και στην ιστοσελίδα μας, ενώ για λογαριασμό μας στελέχωσε το χώρο της Άνδρου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην εξειδικευμένη έκθεση τουρισμού για πεζοπορία στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας τον Σεπτέμβριο του 2016. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τις υπόλοιπες πιστοποιημένες περιοχές της Ευρώπης με το σήμα ποιότητας Leading Quality Trails-Best of Europe, παρουσίασε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης της έκθεσης την Άνδρο ως πεζοπορικό προορισμό (δείτε περισσότερα εδώ). Έχει αναλάβει την επίβλεψη 1 διαδρομής της Άνδρου, βοήθησε και βοηθάει στη διοργάνωση των ταξιδιών εθελοντικής εργασίας Ολλανδών στην Άνδρο.

Η Ιωάννα Κριεζή-Λε Μπολόκ, Ανδριώτισα μεταξύ Άνδρου και Αθήνας εδώ και 1 χρόνο πέραν της ανάληψης των οικονομικών ζητημάτων του φορέα μας αλλά και της διαχείρισης των συνδρομών, μετέφρασε όλη μας την ιστοσελίδα στα γαλλικά και σύντομα πρόκειται να αναρτηθεί ώστε να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους Γάλλους επισκέπτες της Άνδρου για πεζοπορία.

Ο Μύρων Δρακόπουλος, Ανδριώτης, μεταξύ Αθήνας, Άνδρου και Γερμανίας βοήθησε συτηματικά σε μεταφράσεις στα γερμανικά κειμένων σε προωθητικά μας φυλλάδια ενώ προετοιμάζεται να υποστηρίξει τη περαιτέρω προώθηση της Άνδρου ως πεζοπορικού προορισμού στη Γερμανία. Βοηθάει στη φροντίδα των μονοπατιών όποτε βρίσκεται στην Άνδρο.

H Μαρίνα Σεϊτανίδη, μεταξύ Αθήνας και Άνδρου μας βοηθάει το τελευταίο διάστημα στη μετάφραση των κειμένων των νέων μας για τις ανάγκες της ιστοσελίδας κι έρχεται οικογενειακώς σε όσες πεζοπορίες φροντίδας μπορεί !

Την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους !

Print Friendly, PDF & Email