Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιού Φρουσαίων

DSCN0140 DSCN0134 DSCN0162 DSCN0140 DSCN0168 DSCN0170

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

34 Άτομα μαζευτήκαμε χτες, Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στους Φρουσαίους, από πολλά μέρη του νησιού, μεγάλοι και μικροί, προκειμένου να συνεχίσουμε το φιλόδοξο έργο διάνοιξης μονοπατιού στο παληό μυλοχώρι.

Αναλυτικότερα, στον καθαρισμό συμμετείχαν 30 ενήλικες και 4 παιδιά, εκ των οποίων 20 άτομα από τον πρώην Δήμο Υδρούσας (Άγιο Γιάννη, Καλιβάρι, Μυρμηγκιές, Φελλό, Ψωριάριζα, Χάρτες, Γαύριο και Μπατσί), 10 άτομα από περιοχές του πρώην Δήμου Χώρας (Χώρα, Λιβάδια, Κατακαλαίοι, Φάλικα) και 4 άτομα από τον πρώην Δήμο Κορθίου.

Αφού μοιραστήκαμε σε 2 ομάδες ξεκινήσαμε από τις 2 εισόδους της πανέμορφης ρεματιάς και με ότι εργαλεία είχαμε ριχτήκαμε στη δουλειά….! Ήταν μια αρκετά ζεστή μέρα και μεγάλη παρηγοριά ήταν τα τρεχούμενα νερά και η δροσιά της ρεματιάς… Περί τις 14.00’ όπου και σταματήσαμε καθαρίσαμε κοντά στο 1,5 χιλιόμετρο και περίπου το 1/3 της διαδρομής, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησαν πέρσι οι άνθρωποι της κοινότητας Μακροταντάλου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, για την καλή τους διάθεση, για το χρόνο και τον κόπο τους…!

Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά το εργοστάσιο ΣΑΡΙΖΑ που μας προμήθευσε με νερά, τον Σπύρο Πολέμη για την βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό που μας παρείχε, το Φιλοπρόοδο Όμιλο «το Γαύριο» που κέρασε το κολατσιό.

Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση που ήδη προγραμματίζουμε, να έχουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους φίλους…!

Περιμένετε σύντομα ενημέρωση για την επόμενη εξόρμηση μας

στους Φρουσαίους!

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση