Η συμμετοχή μας στην έκθεση World Travel Market το Νοέμβριο του 2016

Στην έκθεση τουρισμού World Travel Market συμμετείχε υποστηρικτικά στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο χώρο για την Άνδρο ο εθελοντής συνεργάτης μας Richard Gillespie που κατοικεί στην Αγγλία και διαθέτει σπίτι στην Άνδρο. Αγαπάει ιδιαίτερα το νησί και θέλει να προσφέρει με κάθε τρόπο στη καλλιέργεια βιώσιμου τουρισμού στην Άνδρο.

Ο Richard παρέστη τις 2 από τις 3 μέρες στο περίπτερο της Περιφέρειας τις απογευματινές ώρες τη 2η μέρα και τις πρωινές τη 3η μέρα μιλώντας στο ενδιαφερόμενο κοινό, παρέχοντας ενημερωτικό υλικό και επιδιώκοντας επαφές και συνεργασίες. Τα στοιχεία των επαφών αυτών δόθηκαν τις ίδιες μέρες στον εκπρόσωπο του Δήμου Άνδρου στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τη πρώτη αυτή εμπειρία του Richard στην έκθεση :

  • το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπήρξε από τα πλέον καλαίσθητα της έκθεσης
  • θα πρέπει να επιδιωχθεί την επόμενη χρονιά συμμετοχής στην έκθεση η έγκαιρη οργάνωση συναντήσεων με ενδιαφερόμενους tour operators
  • μεγάλη εντύπωση στους συνομιλητές του έκανε το άρθρο της εφημερίδας Guardian για την Άνδρο και τη πεζοπορία. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε :

Είχα το άρθρο του Guardian στον φορητό μου υπολογιστή. Όταν το έδειχνα στον κόσμο φαινόταν να κάνει σημαντική διαφορά, αμέσως έδειχναν ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα για τις δυνατότητες πεζοπορίας στην Άνδρο. Η εφημερίδα Guardian είναι παγκοσμίου εμβελείας. Είναι γνωστή ως μια αξιόπιστη και ρεαλιστική πηγή πληροφόρησης. Θα πρέπει το δημοσίευμα αυτό να χρησιμοποιείται σε κάθε προωθητική ενέργεια στη Μεγάλη Βρετανία.”

Ο Richard όπως και o Gerard είναι μέλη της εθελοντικής μας ομάδας που δραστηριοποιούνται στη χώρα τους (Αγγλία και Ολλανδία) αντίστοιχα υποστηρίζοντας τη προσπάθεια μας να προσελκύσουμε πεζοπορικό κοινό στην Άνδρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Richard για το χρόνο που διέθεσε και τη θετική του ενέργεια !

Print Friendly, PDF & Email