Προωθητικό ταξίδι Andros Routes στην Ολλανδία με καιρό ελληνικό…!

Την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε ταξίδι επαφών και προβολής της Άνδρου ως πεζοπορικού προορισμού. Εκπρόσωπος του εγχειρήματος η Όλγα Καραγιάννη που ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις και συγκεκριμένα το Άμστερνταμ, το Ρόττερνταμ,την Ουτρέχτη με καιρό… σχεδόν ελληνικό !

Το ταξίδι υπήρξε πρωτοβουλία αλλά και οργανωτικό επίτευγμα του εθελοντή υπεύθυνου marketing του Andros Routes στην Ολλανδία, Gerard Kleijne, που τα τελευταία χρόνια στηρίζει συστηματικά το εγχείρημα Andros Routes και τη προώθηση του στην Ολλανδία.

Οι βασικότερες δράσεις του ταξιδιού περιέλαβαν :

– πεζοπορία με Ολλανδούς εθελοντές από τα group που τα τελευταία χρόνια επισκέφθηκαν την Άνδρο στα πλαίσια των συστηματικών ταξιδιών εθελοντικής εργασίας που πραγματοποιούνται στην Άνδρο σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό SNP.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή των περίπου 40 ατόμων από σχεδόν όλα τα group της περιόδου που πραγματοποιούνται τα ταξίδια αυτά (2016-2018) σε ενός είδος reunion, έδειξε την απήχηση της Άνδρου και της ομάδας του Andros Routes στις καρδιές των συμμετεχόντων. Στους φίλους Ολλανδούς στο διάλειμμα της πεζοπορίας προσφέραμε παστέλι Άνδρου ! Στην ομάδα των πεζοπόρων μοιράστηκε το φυλλάδιο του 2ου Φεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου.

συνέντευξη σε δημοσιογράφο γνωστού Ολλανδικού περιοδικού για πεζοπορία

Η δημοσιογράφος ενδιαφέρθηκε να μάθει την ιστορία και τους σκοπούς του εγχειρήματος Andros Routes, τα επιτεύγματα, τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της Άνδρου ως πεζοπορικού προορισμού καθώς και τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Πεζοπορίας. Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί το επόμενο διάστημα στο νέο τεύχος του περιοδικού ενώ θα ακολουθήσει το καλοκαίρι νέο δημοσίευμα για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Πεζοπορίας Άνδρου

συνεργασίες για τη βελτίωση της ιστοσελίδας Andros Routes και δημοσιεύματα σε Ολλανδικά blogs

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Gerard Kleijne αποφασίστηκαν αλλαγές και βελτιώσεις στην ιστοσελίδα, ενώ συμφωνήθηκε η δομή και το περιεχόμενο των κειμένων που θα δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

επίσκεψη στην έκθεση τουρισμού Hike & Bike

Πρόκειται για τη σημαντικότερη έκθεση που αφορά τη ποδηλασία και πεζοπορία στην Ολλανδία και απευθύνεται σε μεμονωμένους επισκέπτες. Πραγματοποιήθηκαν επαφές με συνεργαζόμενους ταξιδιωτικούς οργανισμούς και διανεμήθηκε υλικό που αφορά το επερχόμενο 2ο Φεστιβάλ πεζοπορίας Άνδρου.

Οι δαπάνες του ταξιδιού καλύφθηκαν από ίδια έσοδα του φορέα (πωλήσεις βιβλίων, χάρτη, συνδρομών και λοιπών υπηρεσιών) και περιέλαβαν τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή 2 ημερών σε ξενοδοχείο στη πόλη του Rotterdam, καθώς τις περισσότερες ημέρες υπήρξε φιλοξενία σε φίλους.

Θερμές ευχαριστίες στον Gerard Kleijne για όλη τη διοργάνωση του ταξιδιού και στους Ολλανδούς εθελοντές που τίμησαν με την παρουσία τους τη συνάντηση Andros Routes στην Ολλανδία.

Προσεχώς οι “καρποί” του ταξιδιού…!


Print Friendly, PDF & Email