Το Σάββατο ξεκινάμε και πάλι πεζοπορίες φροντίδας- Βόρεια Άνδρος , Χάρτες κυκλική διαδρομή!

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 ξεκινάμε πάλι τις πεζοπορίες φροντίδας από τις άγνωστες ομορφιές της βορείου Άνδρου-διαδρομή Χάρτες κυκλική!

  •  Διαγράφουμε ένα κύκλο γύρω από την περιοχή των Χαρτών και στο διάβα μας θα επισκεφθούμε τα λιοτρίβια 3melisses και Μουρίκη και το παλαιό προπολεμικό γεφύρι κατεβαίνοντας στο ποτάμι με το τρεχούμενο νερό. Θα συνεχίσουμε βόρεια προς την πηγή Ταράση και την Αγία Μαύρα. Θα θαυμασουμε τις ερειπωμένες κατοικίες στα Σπαρτιά και τις στέρνες στα κτήματα Ταράση και Τριδήμα. Θα δούμε ασβεστοκάμινα στο Ρέθι και θα αγναντέψουμε τις παραλίες Μικρά και Μεγάλα Πέζα. Θα απολαύσουμε τη θέα στο Κάβο Ντόρο και τη Νότια Εύβοια, ενώ θα περάσουμε από την εκκλησία και το ταφείου του Άι Γιάννη για να καταλήξουμε στην αφετηρία της διαδρομής περνώντας από τις περιοχές Ταμπούρι και Μπράιλα.
  • Βαθμός δυσκολίας: μεσαία – Απόσταση : 4,2km 

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση και σκουπίδια αν υπάρχουν, σηκώνουμε πεσμένες πέτρες… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

  • Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΏΡΑ: 10.00 το πρωί

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή  πρωί στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ
ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

Print Friendly, PDF & Email