Χριστουγεννιάτικο Bazaar Andros Routes

Επιλέξτε για δώρα χρήσιμα και κομψά προϊόντα Andros Routes & βοηθείστε το εγχείρημα να φτάσει πιο κοντά στους στόχους του!

Χαρίστε ένα αντικείμενο Andros Routes ! & Βοηθείστε το εγχείρημα Andros Routes να φτάσει πιο κοντά στους στόχους του!

Αν θέλετε να βοηθήσετε στην προστασία και ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου μέσα από τη φροντίδα των μονοπατιών, αγοράστε κάτι που θα σας είναι χρήσιμο, κάτι που θα το χρησιμοποιείτε καθημερινά π.χ. μια κούπα για τον καφέ, μια πάνινη τσάντα για τα ψώνια, ή διαλέξτε κάτι σαν ενθύμιο που θα σας ταξιδεύει νοερά πάλι πίσω στο νησί! Κάνετε δώρα χρηστικά αντικείμενα και είδη ρουχισμού… Andros Routes !

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και τα δώρα έχουν την τιμητική τους! Τα αντικείμενα που διαθέτουμε είναι διαχρονικά για όλες τις εποχές και όλους τους καιρούς. Έχουν πολλές χρηστικές εφαρμογές, ακόμη και αυτά που με την πρώτη ματιά τα βλέπουμε ως καλοκαιρινά, όπως η πετσέτα θαλάσσης, είναι εξαιρετική σαν πετσέτα για το γυμναστήριο ή την πισίνα.

🛑 Πώς παραγγέλνω;
Δείτε τον κατάλογο με τα είδη μας ΕΔΩ

Διαλέξτε από τον κατάλογο και γράψτε μας τα προϊόντα που επιθυμείτε και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, τρόπος παραλαβής και διεύθυνση αν θα αποσταλούν) στο membership@androsroutes.gr

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας:
Στην Άνδρο: από το γραφείο του Andros Routes στον Άγιο Σπυρίδωνα Χώρας ή από κάποιο σημείο κατόπιν συνεννόησης
Στην Αθήνα: από κάποιο σημείο κατόπιν συνεννόησης
Για την υπόλοιπη Ελλάδα & το εξωτερικό: μέσω ταχυδρομείου με επιπλέον χρέωση τα έξοδα αποστολής.

🎄 🎅🏻 Καλά χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές!

ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ANDROS ROUTES

Print Friendly, PDF & Email