Το Andros Routes στο 2ο CIVINET Forum

Αρχές του 2024, προσκληθήκαμε από εκπροσώπους του δικτύου CIVINET, να παρουσιάσουμε το εγχείρημα Andros Routes ως καλή πρακτική βιώσιμης κινητικότητας σε σχέση με τον τουρισμό, στο 2ο συνέδριο του δικτύου στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώθηκε στις 28-30 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου και την 3η μέρα, 30 Μαϊου, η Όλγα Καραγιάννη, συντονίστρια του εγχειρήματος, παρουσίασε την ιστορία και τις δράσεις του Andros Routes στην ενότητα “Καλές πρακτικές από νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης”.

Το δεύτερο διεθνές συνέδριο του δικτύου CIVINET Greece-Cyprus αποτέλεσε ένα τριήμερο καινοτόμων δράσεων της διεθνούς κοινότητας του CIVITAS, όπου περίπου 500 πολιτικοί, επιστήμονες, μηχανικοί του δημόσιου τομέα, σπουδαστές, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων και start-up, ακτιβιστές της κοινωνίας των πολιτών, καλλιτέχνες, αλλά και απλοί πολίτες συμμετείχαν σε μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση για τη βιώσιμη κινητικότητα και την κλιματική ουδετερότητα.

Δείτε την παρουσίαση “Andros Routes (2010-2024): Ένα πεζοπορικό δίκτυο & μια τοπική πρωτοβουλία για να διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς ένα κυκλαδίτικο νησί” πατώντας εδώ.

Print Friendly, PDF & Email