Πεζοπορώντας με τους Ramblers UK στην Άνδρο : ομορφιές & προβλήματα

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι Ramblers UK, ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας πραγματοποιούν στην Άνδρο 7 7ήμερες εκδρομές για πεζοπορία, από τα τέλη Απριλίου μέχρι τον Ιούνιο και από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και μένουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις ομορφιές της Άνδρου αλλά και την πρόοδο της συντήρησης και σήμανσης των μονοπατιών.

Επισυνάπτουμε απόσπασμα από την ευχαριστήρια επιστολή του ταξιδιωτικού φορέα :

The Androsroutes team have done much excellent work on the paths this year.  I have been most impressed by the number of new walking routes that have been opened up, with well-designed waymarking, and clearance of vegetation and other obstructions.
Walking in Andros is now most enjoyable for our groups.
The work of Androsroutes could provide an example for other islands – the quality and quantity of footpaths here is now superior to the other islands we visit.  All our clients are very favourably impressed.
Katharine Bensen, Ramblers UK

Μεγάλη χαρά για εμάς και έμπρακτη αναγνώριση της σημασίας του έργου φροντίδας των μονοπατιών αν και τα προβλήματα δεν λείπουν… σκουπίδια παντού…!

Ας κρατάμε τα θετικά, ας προσπαθούμε και για τα αρνητικά χωρίς να φοβόμαστε να τα κατονομάσουμε αλλά αντιμετωπίζοντας τα… δεν αρκούν εθελοντικοί καθαρισμοί που αρκετοί φορείς του νησιού πραγματοποιούμε… χρειάζεται συστηματική και διαρκής καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση