Συμμετοχή μας στην έκθεση πεζοπορικού τουρισμού Tour Natur στο Dusseldorf

Η φετινή παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση Tour Natur υπήρξε σημαντικά εντονότερη σε σχέση με την περσινή χρονιά όπου μοναδική εκπρόσωπος υπήρξε η Άνδρος με μικρό standt του φορέα μας και με τη βοήθεια των χορηγών μας-δείτε περισσότερα εδώ https://www.androsroutes.gr/report-tour-natour-09-2014/

Φέτος συμμετείχαν αρκετές περιφέρειες της χώρας μας μαζί και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο περίπτερο της οποίας μεταξύ άλλων προορισμών φιλοξενήθηκε και η δική μας προσπάθεια για τα μονοπάτια της Άνδρου και τον πεζοπορικό τουρισμό.

Εκπρόσωπος μας στην έκθεση η Ulli Sthalman ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας Andros Routes, κάτοικος Άνδρου εδώ και 20 πλέον χρόνια.

To υλικό που εκ μέρους μας διανεμήθηκε περιέλαβε το περσινό μας φυλλάδιο στα γερμανικά για την Άνδρο, δείτε περισσότερα εδώ https://www.androsroutes.gr/de/filladia/

χάρτες φετινής έκδοσης καθώς και αντίτυπα του βιβλίου μας “Hiking on Andros” που δωρήθηκαν σε δημοσιογράφους.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου που ενδιαφέρθηκαν για την Άνδρο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ανδριώτικο παστέλι που ευγενικά χορηγήθηκε από το ζαχαροπλαστείο Λάσκαρη.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση αυτή έρχεται ως λογική συνέχεια της προσπάθειας που έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια για τη συντήρηση και ανάδειξη των πεζοπορικών διαδρομών της Άνδρου, τη στήριξη του πεζοπορικού τουρισμού και τη διαδικασία ευρωπαϊκής πιστοποίησης τμήματος 100χλμ. του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών, διαδικασία που βρίσκεται σε προχωρημένο πλέον στάδιο.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση κι εξασφάλισε τη συμμετοχή όσων νησιών της Περιφέρειας μας ενδιαφέρθηκαν, όπως η η Τήνος, η Αμοργός, η Σίφνος,, η Κάλυμνος, η Νίσσυρος, κα.

φωτογραφίες : Νίκος Γεροντής

Print Friendly, PDF & Email
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση