Η πιστοποιημένη πεζοπορική διαδρομή της Άνδρου στο Γερμανικό περιοδικό OutdoorWelten !

Τα καθαρά, σηματοδοτημένα μονοπάτια & η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση φέρνουν καρπούς !

Στο εξειδικευμένο Γερμανικό περιοδικό για πεζοπορία και δραστηριότητες υπαίθρου OutdoorWelten φιλοξενείται η Άνδρος στη καλοκαιρινή έκδοση του 2017.

Πρόκειται για αφιέρωμα στη πεζοπορία στην Ελλάδα και σε αυτό φιλοξενούνται οι τρεις πιστοποιημένες διαδρομές της Ελλάδας, του Μαινάλου (Mainalon Trail), του Μετσόβου (Ursa Trail) και της Άνδρου (Andros Route).

Το δημοσίευμα αυτό αναμφίβολα απόρροια της φροντίδας των μονοπατιών τα τελευταία χρόνια και της προβολής μέσω της Ευρωπαϊκής πιστοποίησης Leading Quality Trails-Best of Europe, που η Άνδρος έλαβε για τη συνεχή πεζοπορική διαδρομή 100km Andros Route, τον Οκτώβριο του 2015.

Στο δημοσίευμα η Άνδρος φαίνεται να κερδίζει εντυπώσεις καθώς η φωτογραφία ανάβασης στο Επάνω Κάστρο είναι η κεντρική του αφιερώματος.

Το περιοδικό OutdoorWelten, εκδίδεται 2 φορές το χρόνο, Νοέμβριο και Μάιο και το κοινό του ανέρχεται σε 40 χιλιάδες αναγνώστες με ενδιαφέρον για περπάτημα και δραστηριότητες υπαίθρου. Πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τη διανομή του περιοδικού :

  • 18 χιλιάδες πωλούνται και διανέμονται με κάθε παραγγελία σε εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εξοπλισμού για δραστηριότητες υπαίθρου
  • 13 χιλιάδες πωλούνται σε κέντρα διανομής Τύπου στη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο
  • 5 χιλιάδες διατίθενται σε ξενοδοχεία, πλοία κ.α. μεταφορικά μέσα και
  • 4 χιλιάδες διανέμονται στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Γερμανίας για πεζοπορία

Συμπέρασμα : η φροντίδα των πόρων της Άνδρου είναι η δυνατότερη τουριστική προβολή ! Αυτή που από μόνη της κινητοποιεί δημοσιότητα και φέρνει επισκέπτες στο νησί μας… ας βάλουμε όλοι το χεράκι μας…!

Το δημοσίευμα μπορείτε να δείτε δίπλα ή στο σύνδεσμο εδώ https://goo.gl/photos/D6EYjumc41itLyf26 και το εξώφυλλο του περιοδικού εδώ https://goo.gl/photos/xB1pjMhndZNpzwQi8


Print Friendly, PDF & Email