Βαλεντίνη Δεσκουλίδου

Μεγάλωσα στην Αθήνα, μα όλες μου τις διακοπές και σχόλες τις περνούσα στο Νειμποριό μαζί με τη γιαγιά μου την Ανδριώτισσα που ουσιαστικά με μεγάλωσε. Από μικρή είχα το ανδριώτικο τοπίο μπροστά στα μάτια μου, είτε περπατώντας το με τους αγαπημένους θείους μου που ήταν ορειβάτες, είτε μέσω των διηγήσεων της γιαγιάς μου, για θρύλους και ιστορίες του νησιού. Τη μεγάλη μου αγάπη για την ιδιαίτερή μου πατρίδα την πέρασα και στον άντρα μου, με τον οποίο χαιρόμαστε τις ομορφιές της τριγυρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση από το 1990, φοιτητές ακόμη στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και σήμερα μαζί πλέον με τις άλλες δύο μεγάλες μας αγάπες, τις κόρες μας.

Σπούδασα Οικονομικά και έκανα μάστερ στην Οικονομική & Περιφερειακή Ανάπτυξη. Επίσης φοίτησα  στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Οργανισμών του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Πιστοποιημένων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Πανεπιστημίου Πειραιά. Δούλεψα σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου και ακολούθησαν 20 χρόνια σε Τράπεζες ως Σύμβουλος μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Πριν 2 χρόνια γύρισα στο νησί και ασχολήθηκα με την τουριστική εκμετάλλευση-εκμίσθωση ακινήτων, ενώ συνεχίζω τη συνεργασία μου με επιστημονική ομάδα πάνω στη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού ανηλίκων και ανέργων.

Θεωρούσα χρόνια τώρα, μεγάλη την προσφορά των ανθρώπων του Αndros Routes, και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι πλέον σε θέση να συνεισφέρω στην όλη αυτή προσπάθεια.

Print Friendly, PDF & Email