Δημόσιες παρουσιάσεις των μονοπατιών της Άνδρου το 2016

Οι δημόσιες παρουσιάσεις της Άνδρου και των μονοπατιών της που πραγματοποιήσαμε το 2016 με χρονολογική σειρά ήταν οι εξής :

  • Δεκέμβριος 2016- Παξοί : Παρουσίαση του εγχειρήματος Andros Routes στην αντίστοιχη ομάδα που έχει σχηματιστεί για τα μονοπάτια στους Παξούς, ύστερα από θερμή πρόσκληση της τοπικής πρωτοβουλίας “Φίλοι των Παξών”, περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Σεπτέμβριος 2016- Ντύσσελντορφ, έκθεση τουρισμού Tour Natur : Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο δίκτυο διαδρομών που διαθέτουν το σήμα ποιότητας Leading Quality Trails-Best of Europe” με τη διαδρομή Andros Route, η συνεργάτης μας εθελόντρια Ulli Sthalman παρουσιάσε την Άνδρο σε ειδικό χώρο παρουσιάσεων μαζί με τους υπολοίπους εκπροσώπους των πιστοποιημένων περιοχών. Ο κόσμος παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό της Άνδρου κι αρκετοί ενδιαφερόμενοι αναζήτησαν μετά την παρουσίαση περαιτέρω υλικό για το νησί και τις δυνατότητες για πεζοπορία. Περισσότερες πληροφορίες και η παρουσίαση της Άνδρου στο σύνδεσμο εδώ.
  • Ιούλιος 2016- Άνδρος, Γαύριο : Παρουσίαση των δράσεων Andros Routes και συζήτηση με τους φοιτητές του 2ου θερινού Πανεπιστημίου “Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός & ΜΜΕ” που διοργανώθηκε στο Γαύριο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών, της επίκουρης καθηγήτριας Νικολέττας Τσιτσανούδη και του Γιάννη Μαμάη προέδρου του Φιλοπρόοδου Ομίλου “Το Γαύριο”. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός από τους φοιτητές του Θερινού Πανεπιστημίου και κάτοικοι της Άνδρου.
  • Μάιος 2016-Χίος : Ύστερα από  πρόσκληση του Δήμου Χίου αλλά και της εκπροσώπου της αρχής πιστοποίησης Leading Quality Trails-Best of Europe, Liane Jordan, ταξιδέψαμε για τη Χίο προκειμένου να συμμετάσχουμε στην εκπαίδευση τοπικής ομάδας αλλά και να παρουσιάσουμε το παράδειγμα της Άνδρου, στα πλαίσια της ένταξης πεζοπορικής διαδρομής της Χίου στη διαδικασία πιστοποίησης. Δείτε περισσότερα εδώ.
Print Friendly, PDF & Email